Els Mossos desallotgen una casa ocupada de Valldoreix

Els ocupants, amb antecedents per ocupació d'habitatges, estan denunciats per usurpació d'immoble


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat un immoble ocupat del carrer del Tossal de Valldoreix. Segons ha informat a Cugat Mèdia el cos de seguretat, el llançament ha estat ordenat pel jutge, després que els Mossos tinguessin coneixement a finals de gener de l'entrada en aquest habitatge buit de dues plantes per part d'un grup de persones amb antecedents per ocupació. El desallotjament s'ha desenvolupat aquest dilluns sense incidents, segons han concretat els Mossos, i els ocupants han quedat denunciats i investigats per usurpació d'immoble, és a dir, ocupació d'un habitatge buit.

Les ocupacions d'habitatges buits, tot i no ser nombroses, són les més habituals al municipi.

En aquest cas, però, els Mossos sospiten que la intenció de l'ocupació era la cessió a tercers a canvi d'un benefici patrimonial il·lícit.

És per això que des del cos s'insisteix en la importància en aquest tipus d'ocupacions de la col·laboració del propietari de l'habitatge i en la necessitat d'una denúncia ràpida per poder activar el procés legal. Precisament, aquesta resposta ràpida de la propietat ha permès també en aquesta ocasió l'agilitat judicial i l'immoble s'ha pogut retornar en sis dies.

La propietat ja ha reforçat les mesures de seguretat de l'habitatge per evitar noves ocupacions i els ocupants han quedat denunciats per un delicte d'usurpació d'immoble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.