Detinguts 'in fraganti' en un robatori a l'interior d'un vehicle

Els Mossos i la Policia Local atribueixen als dos detinguts altres fets similars


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Policia Local / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de la Policia Local / Foto: Ajuntament

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han detingut 'in fraganti' dues persones mentre robaven en l'interior d'un vehicle. La detenció, fruit d'un operatiu conjunt dels dos cossos de seguretat, s'ha produït aquest dimarts al barri de Sant Mamet. Els agents també atribueixen als dos detinguts un altre robatori registrat minuts abans a l'aparcament d'un supermercat de l'avinguda d'Augusta i els vinculen a altres fets similars que van tenir lloc la setmana passada al voltant del passatge de Sant Mamet.

Durant l'últim trimestre del 2023, els Mossos d'Esquadra en coordinació amb la Policia Local van posar en marxa un dispositiu específic per fer front als robatoris amb força a l'interior de vehicle davant l'onada d'aquest tipus de fets delictius. L'actuació policial ha permès reduir a la meitat aquest tipus de robatoris, segons dades dels Mossos d'Esquadra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.