Dutxes tèbies per convidar els usuaris a dutxar-se a casa

És una de les mesures que DiR ha aplicat per adaptar-se a la fase 1 de l'emergència per sequera


  • Comparteix:

El Club DiR de Sant Cugat es troba a la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

El Club DiR de Sant Cugat es troba a la carretera de Rubí / Foto: Google Maps

Els equipaments esportius de Sant Cugat han hagut d'ajustar els seus serveis per poder complir les restriccions de la fase 1 de l'emergència per sequera. En el cas del DiR Sant Cugat, diferents usuaris han trobat que les dutxes no tenen aigua calenta i que l'aigua surt amb menys pressió sense previ avís. No obstant això, DiR ha explicat a Cugat Mèdia que sí van comunicar que aplicarien mesures per afavorir l'estalvi d'aigua, però no va detallar quines serien.

DiR ha explicat a Cugat Mèdia que l'objectiu és "afavorir l'estalvi d'aigua als centres" aplicant una sèrie de restriccions en les dutxes i aixetes dels vestidors que els permeten poder mantenir la neteja i el reompliment parcial de les piscines sense que afecti el servei del centre. Diferents usuaris han explicat a Cugat Mèdia que això ha provocat que dutxar-se al gimnàs hagi passat de ser un moment agradable a ser purament funcional, que de fet aquesta és la idea del DiR. "Fer menys confortable l'estona de dutxa perquè així la gent vagi més ràpida o es dutxi a casa", han explicat des del centre.

Quines són les mesures que ha implementat DiR per reduir el consum d'aigua al centre?

  • Reduir el temps actiu dels polsadors de 15 a 10 segons
  • Reduir la pressió de l'aigua a les aixetes
  • La temperatura màxima de l'aigua baixa fins als 35 graus

  • Eurofitness

    Des del gimnàs Eurofitness Sant Cugat, gestionat per la concessionària Col·lectiu Fitness SL, ja apliquen des d'aquest mes la primera mesura per fer front a la sequera: tancar la piscina d'aigua freda. Des del centre han explicat a Cugat Mèdia que aquesta piscina és "d'ús individual" i "s'havia de reomplir diàriament", aquesta mesura permet que "les dues piscines climatitzades continuïn el seu servei".



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.