Recepció de l'Ajuntament a Cristina Mur, nova directora de Cugat Mèdia

La rebuda ha anat a càrrec de l'alcalde, Josep Maria Vallès


Temes relacionats

Cristina Mur, elegida nova directora de Cugat Mèdia (16/gen/24)


  • Comparteix:

Foto de família de la recepció / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família de la recepció / Foto: Cugat Mèdia

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha ofert una recepció institucional a la nova directora de Cugat Mèdia, Cristina Mur. La trobada ha permès un primer intercanvi d'impressions amb Mur en el seu primer dia al capdavant del mitjà públic multimèdia. La rebuda ha comptat amb la presència del tinent d'alcaldia de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró; la cap de Premsa i Comunicació, Anna Foj; i el Consell d'Administració de l'EPEL Cugat.cat.

Els membres del Consell d'Administració, que van elegir Mur per unanimitat, són la presidenta, Emma Ansola, i els vocals, Mireia Puente, Jofre Llombart, Jaume Vilalta i Miguel Pérez Quintanilla. Mur substitueix en el càrrec a Joan Miquel Fernàndez, que ara assumeix el càrrec de director d'Estratègia i Producció Audiovisual.

Una trajectòria vinculada al periodisme i a la comunicació

Mur viu a Sant Cugat i és llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, té un màster en postproducció i composició per 3D School Barcelona i actualment cursa estudis de Digital Marketing a The Power MBA, entre d'altres. La seva relació amb el mitjà públic Cugat Mèdia no és nova ja que al llarg dels anys hi havia col·laborat com a ENG i redactora als serveis informatius, del 2012 al 2016, i posteriorment com a responsable de comunicació del 2018 al 2019. Durant els darrers anys ha centrat l'activitat laboral en l'àmbit de la comunicació passant per la Xarxa Audiovisual Local (XAL), l'empresa Vallfirest i Corus, on actualment és la responsable de comunicació.

Mur va iniciar-se en el periodisme al departament d'Internacional de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) i a Catalunya Ràdio, on també va desenvolupar guió i entrevistes. Ha treballat en totes les facetes de l'audiovisual fent redacció, càmera, guió, direcció i edició tant en videoclips, entrevistes i documentals a Lavínia i Cugat Mèdia. Un exemple d'això és la direcció del documental 'Memòries de la Penya Regalèssia', produït per Cugat Mèdia. També va ser finalista del Premi Literari Eugeni Xammar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.