Cinc detinguts i dos escorcolls a Sant Cugat en un operatiu policial contra el blanqueig de capitals per drogues

En l'actuació, que s'ha fet a diferents ciutats de l'Estat espanyol i Portugal, hi han participat Mossos, Europol, CNP i policia portuguesa


  • Comparteix:

En un pis d'aquest bloc de Coll Favà s'ha fet l'escorcoll policial a primera hora d'aquest matí / Foto: Cugat Mèdia

En un pis d'aquest bloc de Coll Favà s'ha fet l'escorcoll policial a primera hora d'aquest matí / Foto: Cugat Mèdia

Important operació policial a Sant Cugat aquest dimecres. Agents dels Mossos d'Esquadra, Europol, Policia Nacional espanyola i policia portuguesa ha efectuat un operatiu contra el blanqueig de capitals procedent del tràfic de drogues en diferents ciutats de l'Estat espanyol i de Portugal. A Catalunya s'han fet cinc actuacions, tres a Valls i a Sant Cugat, on efectius policials han entrat a primera hora del matí a dos immobles, un dels quals a barri de Coll Favà. Aquests dos escorcolls a la ciutat han acabat amb cinc detinguts, segons han confirmat els Mossos a Cugat Mèdia.

Segons han explicat a Cugat Mèdia diversos veïns d'aquest bloc de pisos, i han confirmat els Mossos d'Esquadra, les actuacions al municipi s'han desenvolupat amb efectius de la Policia Nacional espanyola. Els veïns han concretat que cap a les sis del matí s'hi han personat i han accedit a la força en un habitatge particular del passeig de Francesc Macià.

El balanç de l'operatiu a l'Estat espanyol ha sigut d'11 entrades a domicilis, cinc de les quals a Catalunya (dues a Sant Cugat); i 17 detinguts, nou a Catalunya (cinc a Sant Cugat). De les 17 detencions, cinc són dones (dues a Catalunya) i 11 homes (tres a Catalunya).

Per part dels Mossos d'Esquadra hi han participat uns 150 agents, entre investigadors, ARRO i seguretat ciutadana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.