SantCugatCreix arriba als 5.000 esportistes federats amb l'entrada del Club Muntanyenc

La meitat dels esportistes federats són noies, segons dades de l'associació esportiva


  • Comparteix:

Signatura amb Joan Bel, a l'esquerra, i Miquel Martínez, a la dreta / Foto: Cugat Mèdia

Signatura amb Joan Bel, a l'esquerra, i Miquel Martínez, a la dreta / Foto: Cugat Mèdia

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) ha formalitzat aquest dimarts l'adhesió a SantCugatCreix. La seu del Muntanyenc ha acollit la signatura d'aquesta col·laboració que tindrà l'objectiu de donar suport a les activitats del club i continuar defensant la promoció i la formació en el món de l'esport. El president de SantCugatCreix, Miquel Martínez, ha aprofitat per anunciar que amb l'entrada de l'entitat santcugatenca assoleixen els 5.000 esportistes federats. La meitat són dones.

El president del Club Muntanyenc, Joan Bel, ha afegit que els socis del club, amb les diferents seccions, també tenen aquesta paritat. Segons Bel, la col·laboració amb el SantCugatCreix era fàcil "perquè compartim objectius i projectes, coincidim en tot".

La relació entre les dues entitats va néixer a l'estiu de la mà d'una entrenadora de gimnàstica del Club Muntanyenc que es va doctorar a la Universitat Ramon Llull i que va entrar a formar part de l'equip de recerca del projecte europeu Sport Board. El projecte liderat per l'agrupació d'entitats esportives del SantCugatCreix va ser el trampolí per impulsar la col·laboració de les dues parts.

L'adhesió del Club Muntanyenc, amb gairebé 2.000 socis, s'utilitzarà com a referència, segons Martínez, perquè altres clubs municipals col·laborin amb el SantCugatCreix. Amb la incorporació del Muntanyenc, ja són set les entitats membres de l'agrupació amb el Club Voleibol Sant Cugat, el Patí Hoquei Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Junior, l'Handbol Sant Cugat i la Gimnàstica Sant Cugat.





Miquel Martinez (SCC)

Creix passarà a tenir un volum aproximat de 5.000 esportistes federats i, mantenim una característica important, continuem se'n una associació en què la meitat d'esportistes federats són noies, aproximadament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.