Sant Cugat rebrà 2'7 milions d'euros per finançar 130 habitatges de lloguer social

Els fons provenen del repartiment de l'Estat dels Next Generation


  • Comparteix:

Una promoció d'habitatge assequible a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Una promoció d'habitatge assequible a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat podrà finançar amb fons del ministeri d'Habitatge provinents dels Next Generation 130 habitatges de lloguer assequible. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, es tracta de tres promocions, de les quals una ja està construïda amb 60 habitatges a l'avinguda de Puig de Rimila i el carrer de Jeroni Pujades. Els altres 70 estan pendents de construcció al carrer de Benet Moxó (35) i a l'avinguda de Verge Montserrat (35). Tots s'inclouen dins el Pla d'Habitatge Assequible 2030 i formen part de l'acord entre el govern espanyol i la Generalitat per al repartiment dels fons europeus entre 18 municipis catalans, entre els quals, Sant Cugat.

Aquests 130 habitatges assequibles són part dels 300 que l'equip de govern es va comprometre a tenir construïts abans d'acabar el mandat i per als quals té 9 ubicacions seleccionades. Aquestes tres en concret són:

  • 60 habitatges a l'avinguda de Puig de Rimila i carrer de Jeroni de Pujades. Amb un pressupost total de 7,3 milions, l'Ajuntament rebrà 841.750 euros de finançament supramunicipal.
  • 35 habitatges al carrer de Benet Moxó. Amb un pressupost de 5,3 milions d'euros, quedaran finançats per fons supramunicipals 1,078 milions d'euros.
  • 35 habitatges al carrer de Grèvol amb l'avinguda de Verge de Montserrat. Amb un pressupost de 4,1 milions d'euros, l'aportació supramunicipal serà de 817.641.


  • En total, el ministeri d'Habitatge i Agenda Urbana ha signat 45 acords del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència (PRTR) amb 10 comunitats autònomes per a la rehabilitació i construcció de 3.236 nous habitatges assequibles a 88 municipis.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.