Sant Cugat s'acomiada de Susanna Pellicer

Molts també han volgut recordar l'exregidora amb missatges i fotografies a les xarxes socials


Temes relacionats

Mor l'exregidora Susanna Pellicer (17/mar/24)


  • Comparteix:

Imatge del funeral a l'església protestant de Valldoreix / Foto: Cedida

Imatge del funeral a l'església protestant de Valldoreix / Foto: Cedida

Sant Cugat ha acomiadat aquest dimecres l'exregidora i exvocal de l'EMD de Valldoreix, Susanna Pellicer, en un funeral multitudinari i emotiu que ha aplegat una àmplia representació institucional i del teixit associatiu de la ciutat. Més de mig miler de persones ha omplert la zona exterior de l'església protestant de Valldoreix per donar l'últim adeu a Pellicer, morta diumenge passat als 62 anys. Des de llavors, han estat molts els que també han volgut mostrar el seu condol de manera pública a les xarxes socials, que s'han omplert de missatges cap a l'exregidora.

És el cas dels seus companys tant de partit polític com de govern i d'altres formacions. I és que Pellicer va dedicar 16 anys de la seva vida a la política.



























També s'han expressat familiars, entitats i persones vinculades a la ciutat i a la tasca de Pellicer, que després de la seva etapa política es va centrar en el dibuix en coordinar les activitats artístiques del Grup Catalònia











Les mostres de condol a les xarxes socials se sumen als gestos institucionals, amb els dos dies de dol que va decretar l'EMD de Valldoreix i al minut de silenci amb què es va iniciar el ple municipal de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.