Detingut a Sant Cugat un home que es feia passar per paleta per robar amb violència

Els Mossos el van enxampar in fraganti en un robatori amb força a un domicili


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN (Albert Segura)

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN (Albert Segura)

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Cugat un home que es feia passar per paleta per cometre robatoris. Se li atribueixen dos robatoris violents a finques de Barcelona, a les quals accedia aprofitant que s'estaven desenvolupant obres i simulava ser un treballador. Una vegada dins l'edifici, entrava als immobles amb una violència, segons els Mossos, 'extrema i injustificada' provocant lesions per franquejar la porta un cop les víctimes l'obrien. Dels habitatges s'enduia diners i joies. El presumpte lladre va ser localitzat a Sant Cugat, quan va ser enxampat in fraganti quan intentava robar a un domicili del municipi al qual havia accedit amb força.

La detenció va tenir lloc el gener passat per part d'agents de la comissaria de Sant Cugat. El detingut, sense antecedents, havia estat enxampat en un robatori amb força a l'interior d'un domicili de la ciutat i en comprovar les empremtes van coincidir amb les dels dos robatoris violents de Barcelona comesos al novembre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.