Marea Blanca i la Plataforma de Pensionistes local, a la manifestació en contra de la privatització de la sanitat pública

La convocatòria a Sant Cugat és diumenge a les 10.45 h a l'estació de Sant Cugat Centre per baixar a convocatòria de Barcelona


  • Comparteix:

Cartell de la convocatòria de la manifestació / Foto: ACN

Cartell de la convocatòria de la manifestació / Foto: ACN

Marea Blanca i la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat se sumen a la manifestació d'aquest diumenge per exigir que no es privatitzi la sanitat pública. Les entitats santcugatenques han fet una crida a trobar-se, el mateix diumenge a les 10.45 h, a la plaça de Lluís Millet per agafar el tren i unir-se a la protesta, que arrencarà a les 11.30 h a la plaça d'Urquinaona de Barcelona, i baixarà per Via Laietana fins a la plaça de Sant Jaume.


A banda de les dues entitats convocants, Marea Blanca i Marea Pensionista, diverses organitzacions s'han sumat a la mobilització, entre elles, les dues plataformes santcugatenques. També s'hi han adherit sindicats com CGT o CCOO, partits polítics com la CUP o els Comuns, i d'altres entitats, com la Coordinadora Familiars de Residències 5+1.

Amb el lema 'La salut per davant del negoci: no a la privatització', Marea Pensionista i Marea Blanca han convocat la manifestació coincidint amb el Dia Mundial de la Salut. La protesta s'ha presentat formalment aquest dimarts en un acte en què els portaveus dels col·lectius convocants han demanat que no es faci negoci amb la salut de les persones i han denunciat una manca de 3.000 professionals a l'atenció primària. "La sanitat pública la financem amb els nostres impostos i ha de servir per curar, no per enriquir fons d'inversió i hospitals i bancs privats", han advertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.