La T-metropolitana sense contacte substituirà la targeta rosa del transport públic

Els usuaris rebran el nou suport de plàstic a casa per correu en els pròxims mesos sense haver-lo de demanar


Temes relacionats

La targeta rosa metropolitana arriba a Sant Cugat (19/des/22)


  • Comparteix:

La nova targeta rosa / Foto: AMB

La nova targeta rosa / Foto: AMB

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) començarà a substituir a partir del 8 d'abril els títols socials del transport públic -la targeta rosa i el passi d'acompanyant- per la T-metropolitana. Es tracta d'un suport sense contacte que funciona de la mateixa manera que la T-mobilitat i que els usuaris rebran a casa en els pròxims mesos sense haver-lo de demanar. La nova targeta durà incorporat el mateix títol social que els usuaris tenien concedit i podran fer-la servir així que la rebin perquè ja estarà activada.


Durant els pròxims mesos, l'AMB pretén desplegar "de manera progressiva" el sistema i que estigui també disponible per a la targeta rosa reduïda. Durant uns mesos "conviuran" els sistemes antic i nou.

La targeta rosa a Sant Cugat

El ple municipal de desembre de 2022 va aprovar per unanimitat l'adhesió de Sant Cugat a la utilització dels títols socials que té l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i en el servei de bus interurbà del municipi. Des d'aleshores, els santcugatencs poden sol·licitar la targeta rosa metropolitana, per a persones grans o amb discapacitat i que disposin de recursos econòmics escassos, així com el passi metropolità d'acompanyant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.