El Taller Jeroni de Moragas rep 30.000 euros de La Caixa per acondicionar els seus locals


  • Comparteix:

El Taller Jeroni de Moragas ha rebut, un any més, una ajuda de 30.000 euros de la Fundació La Caixa. Aquesta aportació, que s'emmarca dins programa d'Inserció Laboral que porta a terme aquesta entitat bancària, es destinarà a la millora i adequació del local ubicat a Valldoreix.

El projecte del Taller Jeroni de Moragas forma part dels 130 projectes que han estat seleccionats enguany dins els programes de l'Obra Social de La Caixa, destinats en aquest cas a la integració laboral de persones amb discapacitat, i als quals l'entitat bancària destina un total de 2,9 milions d'euros.

En el cas de l'entitat valldoreixenca, l'aportació econòmica és de 30.000 euros, que es destinaran al projecte de millora i adequació del local, construït ara fa 25 anys. Així ho ha explicat el director del Taller Jeroni de Moragas, Salvador Estrino.

Salvador Estrino

Els diners serviran per acondicionar el nostre local, que es va construir fa 25 anys, i sobretot per canviar un sostre d'uralita que avui dia està fora de normativa.


De la seva banda, el director de l'àrea de Negoci de La Caixa a Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, Agustí Ascaso, ha manifestat la seva satisfacció per renovar la col·laboració amb aquesta entitat un any més, i ha valorat molt positivament iniciatives com aquesta que, segons ha dit, permeten revertir en la societat part de la feina que fa l'entitat bancària.

Agustí Ascaso

Dins la meva feina aquesta és una de les parts més felices pel goig que representa poder revertir part de la nostra feina a la societat.


Recordem que el Taller Jeroni de Moragas és una entitat sense afany de lucre que es dedica a la integració sociolaboral de persones amb discapacitat. Actualment, al taller hi treballen 92 persones amb discapacitats psíquiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.