La plaça d'Octavià acull la II Festa del Comerç Just per difondre aquest comerç i promoure el consum responsable


  • Comparteix:

Menjars, begudes i roba han estat alguns dels productes que s'han pogut adquirir a la Festa

Menjars, begudes i roba han estat alguns dels productes que s'han pogut adquirir a la Festa

La Plaça d'Octavià ha acollit aquest diumenge i per segon any consecutiu la Festa del Comerç Just, organitzada per diverses entitats de la ciutat i amb el suport de l'Ajuntament. L'objectiu de la festa ha estat difondre aquest tipus de comerç entre els santcugatencs i assumir-lo com un hàbit de consum responsable.

Una àmplia mostra de productes de comerç just, activitats i jocs infantils han omplert les paradetes que des de dos quarts d'onze del matí d'aquest diumenge han omplert la Plaça d'Octavià amb motiu de la Festa del Comerç Just. La festa s'ha allargat fins a dos quarts de tres de la tarda amb l'objectiu de demanar més implicació per part dels ciutadans i intentar que la població assumeixi el comerç just com un hàbit de consum responsable. Així ha explicat aquests objectius Mari Creu Moya, delegada d'Intermon Oxfam a Sant Cugat.

Mari Creu Moya

Difondre molt més el comerç just a Sant Cugat i que els ciutadans l'assumissin com un hàbit de consum responsable. Si es preocupen, hi ha espais i grans centres comercials on poder trobar aquests productes


Aquesta segona edició de la Festa del Comerç Just a Sant Cugat ha comptat també amb el suport de l'Ajuntament, que ha fet una aportació de 1.400 euros, aportació que s'emmarca dins les partides de sensibilització del 0,8%. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

S'ha involucrat a partir d'una demanda d'una sèrie d'entitats i per què és un dels eixos bàsics del Plà de Cooperació i Solidaritat d'aquest ajuntament


La jornada ha vingut precedida per una xerrada de la Universitat Internacional de la Pau sobre comerç just. Durant la festa s'ha recordat la pressió que les ONG's faran el proper desembre a Hong Kong durant un cicle de conferències de la Organització Mundial del Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.