Comencen les rebaixes d'estiu


  • Comparteix:

Les botigues de Sant Cugat han penjat, des d'ahir, el cartell de rebaixes. Des de Sant Cugat Comerç s'ha anunciat que les rebaixes d'aquesta campanya tindran descomptes d'un 30 per cent. D'altra banda, l'entitat comercial ha denunciat que les grans superfícies han posat a la venda gènere nou.

Fins el 31d'agost, els santcugatencs tenen temps per adquirir productes a un preu més econòmic.
La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, preveu que la campanya estiuenca de rebaixes serà més bona que la de l'any passat.

A banda dels problemes que encara pot ocasionar la presència de l'euro, Egea considera que les rebaixes d'enguany satisfaran als clients:

Mª Eulàlia Egea

Les botigues faran rebaixes que arribaran al 30%


Segons Egea les compres dels santcugatencs es centren, majoritàriament, en la roba, calçat i altres complements. La presidenta de Sant Cugat Comerç ha dit que, aquest 2002, les compres es concentraran els primers 10 dies.

D'altra banda, Maria Eulàlia Egea ha volgut advertir als ciutadans que hi ha grans superfícies que cometen infraccions greus, amb la venda de gènere nou:

Mª Eulàlia Egea

Hi ha grans superfícies que estan venent gènere nou


Segons la Confederació de Comerç de Catalunya, la despesa mitjana del client es situa entre 120 i 150 euros. Aquesta quantitat és superior a la de l'any passat, quan el ciutadà es gastava una mitja de 90 euros



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.