Prop d'un miler de pues de guitarra de músics famosos poden veure's exposades a la botiga 'The Back Shop'


  • Comparteix:

L'exposició forma part d'una col·lecció particular que compta amb més de 6.000 pues

L'exposició forma part d'una col·lecció particular que compta amb més de 6.000 pues

Prop d'un miler de pues de guitarra que han estat fetes servir per grups de música com com BB King, Eric Clapton o Metàl·lica, s'exposen a la tenda 'The Back Shop' de Sant Cugat des del passat cap de setmana. Les pues pertanyen a Constancio Gutiérrez, 'Guti', que al llarg dels anys ha anat recopilant unes 6000 pues tan de músics famosos com d'artistes més desconeguts. La curiosa exposició romandrà durant un mes en aquest establiment del carrer Major.

L'exposició és un bon reclam pels amants de la música, que podran trobar gairebé un miler de pues, totes utilitzades per músics de renom com Eric Clapton o pels integrants de Deep Purpel o The Cors, i que es poden veure a l'entrada de la botiga des del passat cap de setmana.

Aquesta particular col·lecció pertany a Constancio Guitérrez, 'Guti' un entusiasta de la música i que ha anat recollint al llarg dels anys unes 6000 pues ja sigui de concerts de músics famosos o d'expositors d'aquestes mateixes peces. Així ho ha explicat la propietària de l'establiment, Caronia Gandol.

Carolina Gandol

El propietari d'aquestes púes, el 'Guti', li agrada molt la música i al llarg dels anys ha anat recopilant unes 6000 púes tant de músics famosos com dels que no són tant coneguts.


En el cas de les pues que es poden veure exposades a la botiga, totes han estat utilitzades per músics famosos, i entre elles en destaquen algunes que han utilitzat els integrants de Metàl·lica o, per exemple, una moneda de sis penics que va fer servir Brian Mai en la que apareix la seva imatge en una cara i les seves inicials en l'altre.

I és que l'objectiu d'aquest establiment, inaugurat fa uns dos mesos, és poder acollir activitats diverses que siguin d'interès i que complementin l'oferta de roba i música existent. Amb aquesta voluntat, els propietaris utilitzen tots els espais possibles, com per exemple l'entrada a la botiga.

Carolina Gandol

Per fer una exposició d'aquest tipus es necessita molt espai visual. Nosaltres tenim aquest espai, sobre tot, en vertical.


L'exposició de pues de guitarra romandrà durant un mes i de cara al juliol la propietària de la tenda assegura que s'està preparant un altre mostra de la qual no n'ha volgut avançar el contingut tot i que sí que ha dit que hi podran participar molts veïns de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.