Obliguen a retornar un pis a l'Ajuntament per no destinar-lo a residència habitual


  • Comparteix:

Els propietaris d'un habitatge públic hauran de tornar el pis a l'Ajuntament per no haver-lo destinat a residència permanent. D'aquesta manera, el jutjat de primera instància de Rubí resol una de les 12 denúncies presentades per l'Ajuntament contra adjudicataris d'habitatges públics que no el destinen a domicili habitual.

L'Ajuntament va denunciar el novembre passat 12 adjudicataris de pisos protegits per presumptes irregularitats. En tots els casos, les presumptes irregularitats responen a adjudicataris que no ocupaven l'habitatge de promoció municipal com a residència habitual, un requisit per obtenir un pis públic.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Som pioners. Estem satisfets de col·laborar per posar ordre en l'adjudicació de pisos de protecció pública.


L’empresa municipal de promoció d’habitatges havia aconseguit proves que demostraven que als pisos no hi vivia ningú o els ocupaven altres persones.

Amb les denúncies, l'Ajuntament intenta recuperar els pisos per adjudicar-los al primer suplent de la promoció d'habitatge públic a la qual pertany l'immoble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.