L'Ajuntament es replantejarà el format de les concentracions contra la violència de gènere


  • Comparteix:

L'Ajuntament es replantejarà el format de les concentracions mensuals contra la violència de gènere a causa del descens de la participació dels ciutadans. La propera concentració es manté per al 25 de juliol, però la comissió de seguiment estudiarà introduir-hi canvis a partir del setembre.

La concentració contra la violència de gènere ha reunit aquest dilluns una desena de persones, una xifra que ha obligat el consistori a replantejar-se el format de la protesta. El format actual es manté per al 25 de juliol, però a partir del setembre s'hi podrien incloure modificacions per estimular la participació ciutadana. Durant l'agost, la concentració no tindrà lloc a causa de la coincidència amb les vacances d'estiu. La regidora d'Acció Cívica i Igualtat, remarca que s'estudiarà com fer visible la protesta d'una altra manera.

Marta Subirà

Replantejarem el format de la concentració contra la violència de gènere


Segons Subirà, el fet que la comissió de seguiment es replantegi el format de la protesta no comporta que el consistori es desentengui de la lluita contra la violència de gènere. La regidora ha recordat que abans dels plens municipals ja es fa un minut de silenci per les víctimes.

Marta Subirà

Abans dels plens ja se celebra un minut de silenci en record de les víctimes de la violència de gènere


El nombre més alt de persones concentrades va coincidir amb al celebració de plens consistorials i del dia internacional contra la violència de gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.