El barri mirasolenc de Mas Gener celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major


  • Comparteix:

Activitats tan tradicionals com les havaneres i el rom cremat, un ball de festa major i una arrossada, integren el programa d'activitats de la festa major del barri mirasolenc de Mas Gener, que s'allargarà fins aquest vespre. Des de l'associació de propietaris i veïns de Mas Gener confien que la gent del barri participi intensament de les diferents activitats i que passi una bona estona amb els seus veïns.

Des de divendres i durant tot el cap de setmana s'està celebrant, un any més, la Festa Major del barri de Mas Gener de Mira-sol. Com sol ser tradicional, activitats tan arrelades com l'arrossada popular del diumenge no falten al programa d'activitats, que inclou també la cantada d'havaneres i el rom cremat de divendres al vespre, la bicicletada popular de dissabte al matí, la botifarrada i el ball del dissabte a la nit i l'espectacle d'un altre habitual, el 'Mag Lari', diumenge a la tarda.

Des de l'associació de propietaris i veïns de Mas Gener es mostren esperançats que la gent passi un bon cap de setmana i que serveixi també per crear nous lligams entre tots els habitants del barri. Ho explica Josep Canut, un dels organitzadors de les activitats.

Josep Canut

ja que tenim un barri tranquil, esperem que la gent aprofiti per estar al carrer i es conegui una mica més amb els seus veïns


Com els altres anys, s'espera que a més de la gent del barri s'hi acostin també veïns de Mira-sol i de Rubí i que tots contribueixin a passar una bona estona a l'entorn de la pista poliesportiva, que és on es concentren les diferents activitats de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.