Kiko Veneno, Lluís Llach i Dept, a la Festa Major de Valldoreix que comença el 10 de setembre


  • Comparteix:

Kiko Veneno, Lluís Llach, Dept o l'espectacle familiar 'La comèdia dels errors', a càrrec de la companyia de Coco Comín, seran alguns dels plats forts de la Festa Major de Valldoreix, que se celebrarà entre els dies 10 i 18 de setembre. En total s'han programat prop de 70 activitats pensades per a tot tipus de públic i entre les quals destaquen també la segona edició de la festa de l'esport o la botiga al carrer.

Valldoreix dóna el tret de sortida de la seva Festa Major aquest dissabte dia 10 amb un ampli ventall de propostes que comptarà amb alguns plats forts com els concerts de Kiko Veneno i Dept, per als joves, el ball a càrrec de l'Orquestra La Xata, per als adults, i un fi de festa amb Lluís Llach i Feliu Ventura. Enguany la festa grossa té una duració de sis dies, dos dels quals estan dedicats a la programació lúdico-esportiva i els altres quatre a les activitats de caire més cultural.

Enguany, i com a novetat, l'11 de setembre se celebrarà la diada de Catalunya amb la inauguració del parc valldoreixenc que porta per nom aquesta mateixa data. D'aquesta manera, Valldoreix incorpora dins les seves tradicions aquesta festa catalana. Així ho ha explicat la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

La festa dura 6 sies. Els 2 primers se centraran en la programació lúdica-esportiva i els altres dies estaran dedicats a activitats més culturals. Enguany i com a novetat celebrarem la diada de Catalunya el diumenge 11 de setembre.


Per segon any consecutiu, a més, se celebrarà la Festa de l'Esport, que l'any passat va tenir molt d'èxit. Enguany, però, la festa tindrà un altre caire i estarà dedicada sobretot als més menuts. La vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Mercedes Rojo, ha explicat que els més petits gaudiran d'inflables i que es podran practicar tot tipus d'activitas esportives.

Mercedes Rojo

Aquest any serà una mica diferent perquè la festa de l'esport anirà destinada per a nens més petits. Posarem inflables on es podran practivar diferents activitats.


A la programació també hi tindrà cabuda la segona edició de la botiga al carrer, que també va tenir molt d'èxit l'any passat. En l'edició d'enguany s'espera poder arribar als 50 expositors, on hi participaran no només comerciants sinó també empresaris valldoreixencs.

Una altra de les novetats d'enguany és la visita guiada al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat, ubicat al territori valldoreixenc i que servirà per veure de prop com es restauren les obres d'art. Per gaudir d'aquesta activitat els participants hauran de fer una inscripció prèvia al Casal de Cultura.

Un concert de Lluís Llach i Feliu Ventura el diumenge 18 de setembre posarà el punt final a la festa grossa de Valldoreix. Una actuació que pel vocal de cultura de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, serà una oportunitat per conèixer l'últim treball cultural dels artistes.

Josep Casadellà

La festa s'acaba normalment amb un acte multitudinari obert a tothom i enguany és un espectacle musical d'en Lluís Llach i Feliu Ventura. Espero que ens acostin la seva última aportació cultural i sigui formidable.


El concert té les places limitades i per poder gaudir-lo caldrà tenir entrades, que es poden recollir de manera gratuïta al Casal de Cultura de Valldoreix abans del dimarts 13 de setembre, de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.