12.000 alumnes comencen dilluns el nou curs als centres públics i concertats de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde inaugura oficialment el curs avui en un acte al Teatre Auditori

L'alcalde inaugura oficialment el curs avui en un acte al Teatre Auditori

Prop de 12.000 alumnes començaran el proper dilluns el curs escolar 2005-2006 als centres públics i concertats de Sant Cugat. Les principals novetats del nou curs són la ubicació definitiva de l'IES Pla i Farreras i l'ampliació dels CEIPs Turó de Can Mates i L'Olivera. Aquest matí, l'alcalde Lluís Recoder inaugurarà oficialment el curs escolar en un acte al Teatre Auditori.

Del total d'11.911 alumnes matriculats al nou curs escolar als centres públics i concertats de Sant Cugat, prop de 7.800 corresponen a estudiants de primària, 3.365 a l'ESO i 769 als estudis post-obligatoris.

Pel que fa a la primària, els centres que han registrat més matriculacions han estat La Farga, el Viaró i l'Avenç, en la categoria d'escoles privades concertades, i els CEIPs públics Pins del Vallès, Joan Maragall i Catalunya. En secundària, l'IES Angeleta Ferrer encapçala la llista pel que fa al nombre de matrícules, seguit de La Farga.

Les principals novetats de cara al curs que comença dilluns són, d'una banda, la ubicació definitiva del quart IES de la ciutat, el Pla i Farreras, i de l'altra, l'ampliació dels CEIPs Turó de Can Mates i L'Olivera per poder ubicar la doble línia educativa.

L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat per la tinent d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, inaugurarà oficialment aquest matí al Teatre Auditori el nou curs escolar. Durant l'acte, es presentaran el Pla d'Activitats de Formació de Zona i el Pla Municipal de Dinamització Educativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.