La nova seu del CMSC té el rocòdrom més gran d'Europa i amplia els espais per a les seccions


  • Comparteix:

L'edifici compta amb quasi 2.000 metres quadrats útils i 5 plantes, una d'elles subterrània

L'edifici compta amb quasi 2.000 metres quadrats útils i 5 plantes, una d'elles subterrània

La nova seu del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) disposa de gairebé 2.000 metres quadrats útils distribuïts en 5 plantes, comptant una planta subterrània. L'edifici, ubicat a la Rambla del Celler en uns terrenys cedits per l'Ajuntament per un termini de 50 anys, compta amb una sala polivalent d'uns 300 metres quadrats, una sala d'actes i exposicions, un espai de treball i administratiu i un rocòdrom de 20 metres d'alçada i que és actualment un dels més alts d'Europa. El cost d'aquestes obres és de prop de 2,5 milions d'euros.

Les obres de construcció de la nova seu del CMSC, que van començar el desembre del 2003 amb la col·locació de la primera pedra, han costat quasi 2,5 milions d'euros i han anat a càrrec de l'empresa FFPV Arquitectura. La superfície total construïda és de més de 1.950 metres quadrats, que acullen un edifici de planta baixa més tres i una planta subterrània entre la Rambla del Celler i el carrer Dos de Maig, a tocar de la futura seu del nou Ajuntament.

Entre les principals característiques d'aquesta seu, destaca l'Espai Canigó, una sala polivalent de prop de 300 metres quadrats ubicada a la planta baixa. A la primera planta, hi ha la sala d'actes i d'exposicions, mentre que la segona està destinada a els espais per les diferents seccions així com els despatxos per la direcció i administració del club. La tercera planta acull una zona més lúdica i de jocs, així com una gran terrassa que es destinarà a activitats diverses. Pel que fa a la planta subterrània, en aquesta s'hi ubiquen les dependències i els vestidors de la sala polivalent.

Un dels principals atractius d'aquest nou edifici és però el rocòdrom, d'uns 400 metres quadrats escalables i 20 metres d'alçada, que es converteix en la instal·lació d'aquestes característiques més gran d'Europa.

El nou edifici permetrà als 2.500 socis de l'entitat excursionista realitzar les seves activitats de forma més còmoda i àmplia, ja que l'anterior seu del CMSC, a la plaça de Barcelona, havia quedat petita i posava en perill les perspectives d'expansió del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.