El mal temps deixa sense participació la campanya 'Mulla't per l'esclerosi'


  • Comparteix:

El mal temps NO va acompanyar la campanya 'Mulla't per l'esclerosi', que es va celebrar ahir a les piscines del Parc Central i de la Floresta. Només 8 persones van nedar al Parc Central a favor d'aquesta malaltia, mentre l'any passat van participar més de 80 persones.

A falta de les dades de la piscina de La Floresta, sembla que el mal temps d'ahir NO va permetre repetir l'èxit de participació de l'any passat a favor de l'esclerosi múltiple, una malaltia neurològica degenerativa.

L'alcalde va fer 16 llargs, gairebé una tercera part dels 1.300 metres que van nedar els santcugatencs a la piscina del Parc Central. Lluís Recoder convidava a tothom a mullar-se per l'Esclerosi:

Lluis Recoder



Si més no, la recaptació per la venda de tovalloles i samarretes va anar una mica millor que a l'última edició. Només a les piscines del Parc Central es van aconseguir uns 150 Euros, 33 més que l'any passat.

La iniciativa està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de recaptar fons i donar a conèixer la malaltia. L’esclerosi és una malaltia neurològica degenerativa que afecta tant a joves com adults i encara no se’n coneix el seu origen. L’esclerosi no és mortal ni hereditària i afecta en major proporció a les dones. Al nostres país, cada 8 hores es diagnostica un nou cas d’aquesta malaltia, i hi ha 65 afectats per cada 100 mil habitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.