L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran continua buscant un espai permanent amb capacitat per a 500 persones


  • Comparteix:

Totes les activitats i propostes de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran podran consultar-se, en breu, a través d'internet, a la nova pàgina web que està preparant l'entitat. D'altra banda, l'associació encara el nou curs amb un gran nombre de conferències i propostes però amb el repte pendent de trobar un espai amb capacitat per 500 o 600 persones i on puguin fer regularment totes les xerrades.

L'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran de Sant Cugat enceta aquest trimestre amb una desena de conferències que comptaran amb ponents com Joan Laporta, que parlarà sobre el Barça, l'historiador Joan Cabestany, que parlarà del romànic a Catalunya o l'escriptor Josep Maria Espinàs, que donarà la seva visió del món dels llibres.

No hi faltaran un seminari d'extensió sobre la història de Catalunya, les visites d'extensió cultural per aprofundir en el tema del romànic o l'acte de cloenda del trimestre, que en aquesta ocasió estarà centrat en la biografia de la soprano Victòria dels Àngels.

Paral·lelament a aquesta programació, els responsables de l'entitat continuen treballant per trobar un espai prou gran que permeti fer totes les conferències en una sola sala amb capacitat per tots els socis. Tot i que aquest any comptaran amb una sala annexa a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya que els permetrà ampliar la capacitat, el president de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran, Antoni Monerris, assegura que el tema de l'espai és l'assignatura pendent.

Antoni Monerris

El dia que nosaltres i Sant Cugat on es puguin posar plegaes 500 persones, les Aules tindran resolt el problema més principal: la capacitat de programar de manera que amb una sola conferència puguem posar tots els socis.


En aquest sentit, Monerris ha destacat que aquest curs continuaran programant algunes de les conferències al Teatre de la Unió i ha remarcat la bona predisposició del Club Muntanyenc, amb qui estan mantenint converses per trobar un espai dins la nova seu, tot i apuntar que ho consideren una opció poc viable.

D'altra banda, des d'aquesta entitat estan ultimant els detalls per presentar la seva pàgina web, que els ha de permetre fer arribar tota la informació no només als santcugatencs sinó també als seus socis dels municipis de l'entorn. Escoltem el sotspresident de l'Aula, Josep Daniel.

Josep Daniel

L'Aula considerem que ja té una maduresa suficient i una quantitat d'informació que s'ha de fer arribar no només a la gent de sant Cugat, ja que també ve gent de Barcelona, Rubí o Cerdanyola.


Les activitats d'aquest nou trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran de Sant Cugat començaran el proper dijous 6 d'octubre, amb la conferència inaugural de l'expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol. La xerrada començarà a dos quarts de sis de la tarda i es farà al teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.