3 famílies santcugatenques acullen nens ucraïnesos


  • Comparteix:

Tres nens d'Ucraïna van arribar ahir a les llars de 3 famílies santcugatenques. Els nens formen part d'un grup de 16 nois i noies de famílies nombroses que venen a passar l'estiu en diferents famílies de Barcelona i les seves rodalies.

L'Entitat Catalana de la Família és l'organitzadora d'aquesta iniciativa, i ha recomanat els pares i mares d'acollida que no tractin aquests nens de manera diferent i que no els facin massa regals.

Maria Fàbregas es una de les mares santcugatenques que participa en l'experiència i ens parla dels avantatges que aquesta estada pot comportar per la salut dels nens ucraïnesos:

María Fabregas



Maria Fàbregas també ha senyalat que les famílies d'acollida no han rebut cap suport econòmic per part de les institucions públiques. Els 16 nois i noies, amb edats compreses entre els 8 i els 14 anys, tornaran al seu país el 17 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.