L'Ajuntament presentarà al·legacions a la decisió de retirar el finançament a la construcció de la depuradora de Can Barata


  • Comparteix:

L'Ajuntament presentarà al·legacions a la decisió de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de retirar el finançament a la construcció de la depuradora de Can Barata. El tinent d'alcalde Serveis Territorials, Joan Recasens, assegura que el consistori no entén per què aquesta infraestructura ha quedat fora del nou programa de sanejament d'aigües residuals urbanes.

El consistori ha avançat que presentarà una al·legació a la decisió de l'Agència Catalana de l'Aigua de retirar el finançament a la construcció de la depuradora de Can Barata. L'ACA ha retirat la subvenció, després d'haver-la inclòs en el programa de sanejament d'aigües residuals urbanes del 2002.

El tinent d'alcalde Serveis Territorials, Joan Recasens, afirma que no entén per què l'ACA ha retirat la subvenció a la construcció de la depuradora.

Joan Recasens

L'Ajuntament presentarà al·legacions a la decisió de l'ACA de retirar la subvenció per a la construcció de la depuradora de Can Barata.


En una carta enviada a l'Ajuntament, el director de l'ACA, Jaume Solà, ha explicat que els col·lectors i la depuradora de Can Barata, igual que la resta d'actuacions de sanejament d'urbanitzacions de població inferior als 2.000 habitants, estan considerats com a obres de sanejament en baixa que no han de ser assumits pel Pla de Sanejament de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.