L'Aplec de la Salut d'enguany donarà protagonisme a les entitats de Valldoreix


  • Comparteix:

Les sardanes i el concurs de paelles, plats forts de la celebració tradicional

Les sardanes i el concurs de paelles, plats forts de la celebració tradicional

Una trobada de les entitats i associacions de Valldoreix és la principal novetat de l'edició d'enguany de l'Aplec de la Salut, que se celebra aquest dimecres. La celebració inclourà un any més activitats tan tradicionals com la ballada de sardanes, el desè concurs de paelles i el recital de la Coral Harmonia, i els més petits podran gaudir de jocs d'arreu del món.

Des de l'EMD de Valldoreix esperen que l'amenaça de pluja no es materialitzi i que més de 1.500 persones s'apropin aquest dimecres a l'ermita de Salut per celebrar, un any més, el tradicional Aplec. La principal novetat d'aquesta edició serà una trobada d'entitats, que aplegarà una quinzena de col·lectius de Valldoreix, en una iniciativa similar a la Festa de la Tardor de Sant Cugat. Així ho ha dit el vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Hi ha una diferència important respecte a edicions anteriors. Hi haurà una trobada d'entitats que ha tingut una excel·lent resposta dels col·lectius de Valldoreix. Serà com una Festa de Tardor.


L'Aplec de la Salut dedicarà un any més especial atenció a les sardanes, que aniran a càrrec de la cobla Principal de Terrassa. També repetirà el concurs de paelles, que en la seva desena edició no anirà a càrrec de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix, sinó del propi EMD. Josep Casadellà.

Josep Casadellà

L'Associació de Propietaris i Veïns ha tingut dificultats per organitzar el concurs de paelles i aquest any l'hem assumit des de l'EMD.


Una missa, una visita comentada a l'ermita de la Salut, tallers de jocs del món per als més petits i un recital de la Coral Harmonia completen el programa de la celebració, que començarà al punt de les 10 del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.