CAVIS enceta les seves xerrades sobre malalties neurològiques


  • Comparteix:

'El millor tractament de la migranya avui' és el títol de la conferència que ahir es va oferir a l'espai d'entitats de Sant Cugat. Els tipus de mal de cap i els mètodes de prevenció d'aquest problema neurològic van ser els temes centrals de la sessió.

La associació AVANT i la fundació CAVIS han estat els encarregats d'organitzar la conferència que ahir va aplegar mig centenar de persones que van poder informar-se sobre migranya, cefalea de tensió i altres tipus de malalties neurològiques freqüents en l'home.

La doctora Immaculada Navas i el doctor Miquel Aguilar, ambdós metges neuròlegs de l'hospital mútua de Terrassa, van ser els encarregats de dirigir la ponència.

La sessió va informar sobre el millor tractament del mal de cap i de la migranya, així com els mètodes per prevenir aquestes malalties.

Rosa Ribas, coordinadora de la conferència i membre de la fundació CAVIS explica el motiu d'aquest tipus d'actes.

Rosa Ribas



Tant la migranya com el mal de cap són malalties molt esteses que sobretot afecten amb més contundència a les dones. Destaquen com a mesures per combatre-la els fàrmacs i sobretot el coneixement del tipus de malaltia que es pateix.

El cap de servei de neurologia de l'hospital Mútua de Terrassa parla sobre l'extensió d'aquest tipus de malaltia vascular.

Miquel Aguilar



Estan previstos molts més actes com aquest, d'entre els quals destaca els del 21 de setembre, dia mundial de l'alzheimer, en que s'informarà sobre aquesta malaltia. D'altra banda, l'ajuntament enviarà una carta a tots els ciutadans majors de 65 anys informant sobre el programa de conferències d'aquest tipus previst pels propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.