La meitat dels contenidors de Mira-sol recull esporga, malgrat no ser la seva funció


  • Comparteix:

TMA Grupo Sánchez recorda que s'ha de demanar un contenidor específic per aquest tipus de residu

TMA Grupo Sánchez recorda que s'ha de demanar un contenidor específic per aquest tipus de residu

TMA Grup Sánchez denuncia que a la meitat de contenidors de Mira-sol es llença l'esporga, malgrat no ser aquesta la seva funció. L'empresa concessionària de la recollida d'escombraries recorda que els veïns han de sol·licitar un contenidor específic per a aquests residus o demanar a l'Ajuntament que passi a recollir la poda.

Coincidint amb l'inici de la segona fase de la campanya de Civisme, l'empresa concessionària de la recollida d'escombraries ha denunciat que prop de la meitat de contenidors de Mira-sol s'utilitzen per llençar esporga dels arbres, fet que dificulta la feina als escombriaries. El director d'enginyeria de TMA Grup Sánchez, David Álvarez, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', ha denunciat la situació.

David Álvarez

A Mira-sol, ens trobem esporga a la meitat de contenidors del districte. La poda no es pot llençar als contenidors correctes.


David Álvarez ha remarcat que els veïns disposen de diverses solucions per eliminar l'esporga. Una de les opcions és sol·licitar un contenidor específic per a aquest residus i l'altra Els residents és demanar al servei telefònic 010 que l'Ajuntament passi a recollir la poda.

David Álvarez

L'Ajuntament de Sant Cugat també ofereix un servei que passa pels domicilis a recollir l'esporga dels jardins de les cases.


TMA Grup Sánchez va denunciar la setmana passada que ha hagut de fer, des del mes de gener, un miler d'intervencions per reparar els contenidors de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.