El Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol vol estretar les relacions amb altres casals de la ciutat i l'entorn


  • Comparteix:

El Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol commemora el seu 12è aniversari amb l'objectiu de reforçar les relacions amb altres casals, tant de Sant Cugat com de la resta del Vallès Occidental. El dinar de celebració, que ha tingut lloc aquest dissabte al restaurant La Bolera, ha comptat amb l'assistència de 140 membres de l'associació.

Des del Col·lectiu es fa un balanç molt positiu de les activitats dutes a terme al llarg d'aquest darrer any, entre les quals destaquen els campionats de petanca o escacs i les excursions. És per això que l'associació té la intenció de continuar amb totes elles i no incloure massa canvis en el seu programa.

No obstant això, el president del Col·lectiu de Gent Gran de Mira-Sol, Juan Muerte Moriche, ha explicat que a partir d'ara l'objectiu de l'entitat serà reforçar les relacions amb altres casals de la nostra ciutat i del Vallès Occidental.

Juan Muerte

L'any vinent intentarem superar-nos. Tot seguirà igual, però també volem fer alguna cosa nova. Volem augmentar les relacions amb altres casals de Sant Cugat i Rubí.


Per tercer any consecutiu, el Col·lectiu ha triat el restaurant 'La Bolera' de Sant Cugat per celebrar el seu aniversari. En aquesta ocasió, el representant de l'Ajuntament ha estat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que ha acompanyat els 140 membres de l'associació, quatre més que l'any passat, que s'han sumat a la iniciativa. Juan Muerte ha volgut subratllar aquest èxit de participació.

Juan Muerte

La participació se supera cada any una mica. La gent dina molt bé i queda satisfeta. I, és clar, després funciona el boca a orella.


Després del dinar, la festa ha continuat al mateix Casal del Col·lectiu, on alguns dels 240 membres de l'associació han ofert l'espectacle teatral que han preparant al llarg de l'any. La jornada ha finalitzat amb un refrigeri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.