La Festa de Tardor 2005 comença avui amb un debat sobre finançament de les entitats


  • Comparteix:

La Comissió de Barraques s'encarregarà de fer el pregó de la festa

La Comissió de Barraques s'encarregarà de fer el pregó de la festa

Un debat sobre el finançament de les entitats en el marc del Pla de Cultura dóna avui el tret de sortida a la 30ena. edició de la Festa de Tardor. La Comissió de Barraques s'encarregarà de fer el pregó d'aquesta edició, que estarà marcada pel lema, 'Fem un Sant Cugat viu i per a tothom', i per la participació de 80 entitats del municipi.

Un debat al Club Muntanyenc sobre el finançament de les entitats obre avui la Festa de Tardor 2005, una iniciativa que des de fa 30 anys treballa per donar a conèixer les entitats de la nostra ciutat i a afavorir els espais de relació i intercanvi.

El coordinador de la comissió organitzadora, José Manuel Casteleiro, ha apuntat que enguany s'ha escollit el finançament com a tema del debat ja que aquest és un dels principals problemes que ha de superar l'associacionisme. Casteleiro, que ha reconegut l'aportació que fa cada any el consistori a la popular festa santcugatenca, ha assegurat també que un altre repte del futur és integrar totes les associacions noves del municipi.

José Manuel Casteleiro

A Sant Cugat l'activitat cultural ha crescut molt i durant tot l'any hi ha esperit de la Festa de la Tardor a la ciutat, les entitats organitzen activitats durant tot l'any. Hem de mirar d'incorporar les entirtats que vinguin


Tot i això, des de la comissió organitzadora han deixat clar que el teixit associatiu de la ciutat està molt consolidat i que així ho demostra el fet que de les 80 entitats que participen enguany a la mostra, 9 són de nova creació.

Un altre element important és la participació dels joves, que any rere any s'ha anat incrementant, És per aquest motiu que aquest col·lectiu tindrà un paper destacat en la Festa de Tardor 2005, ja que el pregó anirà a càrrec de la comissió de Barraques. Marc Roda, membre d'aquesta comissió, assegura estan contents per la designació, ja que això vol dir que s'han tingut en compte els joves del municipi.

Marc Roda

Estem molt contents perquè s'ha escollit un grup de joves per parlar de la ciutat s'està fent per als joves de Sant Cugat.


Els actes de la Festa de Tardor es completaran amb una taula rodona dels joves de la ciutat, dissabte a les cinc de la tarda. A partir de les sis, i a l'entorn del Monestir, hi haurà una xocolatada popular, actuacions a càrrec de diferents col·lectius, una trobada d'esplais, el pregó, una actuació dels Diables de Sant Cugat i del grup Karamala i música i ball fins a la matinada.

Ja diumenge, des de les 10 del matí i durant tot el dia, 80 entitats sortiran a la plaça d'Octavià per donar-se a conèixer i organitzar diferents activitats per als ciutadans.

D'altra banda, i coincidint amb aquesta festa, la plataforma 'Salvem Can Busquets' ha programat una passejada reivindicativa per Sant Cugat que sortirà a dos quarts de dotze de la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.