L'Ajuntament destinarà l'any vinent 27.000 euros a la urbanització de les Planes


  • Comparteix:

Les associacions de veïns reclamen que es renegociï el percentatge de les contribucions

Les associacions de veïns reclamen que es renegociï el percentatge de les contribucions

Els pressupostos del 2006 inclouen 27.000 euros per a la urbanització de les Planes. La xifra representaria el 20% de la inversió, ja que el 80% restant l'haurien d'aportar els veïns del districte en concepte de contribucions especials. Des de les associacions de veïns reclamen que es redueixi el percentatge d'aquestes contribucions pel greuge comparatiu que, segons afirmen, pateix aquest districte.

Els comptes municipals del 2006 dedicaran 27.000 euros per urbanitzar les Planes. La xifra representa el 20% de la inversió del projecte, ja que els veïns hauran d'aportar el 80% restant mitjançant contribucions especials, com s'està fent a la resta de districtes.

Durant el consell de districte, el regidor de Descentralització, Xavier Cortés, també ha avançat que l'equip de govern preveu destinar 856.000 euros més el 2007 per continuar amb la urbanització del sector. Segons Cortés, aquestes partides pressupostàries són una bona notícia per a les Planes.

Xavier Cortés

Dono la bona notícia que hi ha una partida pressupostària dedicada a la urbanització del districte de les Planes.


Per la seva banda, les associacions de veïns del districte s'han mostrat satisfetes per l'anunci de l'equip de govern, però reclamen que les contribucions dels veïns es redueixin fins al 75% aproximadament.

El portaveu de l'Associació de Veïns de les Planes, Carlos Granado, demana que les aportacions dels residents siguin menors.

Carlos Granado

Estem contents. Considerem que cal rebaixar l'aportació dels veïns perquè a la nostra zona no s'hi ha fet gaires inversions.


Granado ha argumentat la reducció de les contribucions especials amb la suposada discriminació que pateix les Planes respecte la resta de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.