Sant Cugat felicita la valldoreixenca Sara Prada Blanco en motiu del seu centenari


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, li ha fet un reconeixement en nom de la ciutat

L'alcalde, Lluís Recoder, li ha fet un reconeixement en nom de la ciutat

La valldoreixenca Sara Prada Blanco ha rebut aquest divendres la visita de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que l'ha felicitat en nom de la ciutat en motiu del seu centenari, celebrat el passat 27 d'octubre. Sara Prada, gallega de naixement però resident a Catalunya des d'abans de la Guerra Civil, s'ha mostrat contentíssima de tantes atencions i amb força per seguir gaudint de la vida.

Sara Prada Blanco ha rebut aquest divendres l'homenatge que li ha tributat la ciutat en motiu d'haver arribat als cent anys de vida. L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha traslladat al domicili de l'àvia centenària per felicitar-la de part de tots els seus conciutadans i l'ha trobat molt bé, molt feliç de totes les atencions que està rebent darrerament i amb la seva família. Escoltem Sara Prada.

Sara Prada

Estic contentíssima amb tantes atencions i molts carinyos. No puc estar-ho més.


Lluís Recoder, de la seva banda, s'ha mostrat molt feliç de poder dedicar part del seu temps com a representant de la ciutat a la gent gran i ha dit que és una sort arribar a aquesta edat amb el cap clar i amb salut.

Lluís Recoder

És una sort arribar a aquesta edat amb el cap clar i amb salut i ens hem trobat la Sara amb la família i molt feliç.


Sara Prada Blanco va nèixer al Barco de Valdeorras, a la província d'Ourense, i es va traslladar a Catalunya en conèixer i casar-se amb el comerciant català Epifanio Giralt Casadesús.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.