Sant Cugat segueix patint retards de fins a una hora en el servei d'ambulàncies del 061


  • Comparteix:

L'assistència no va arribar fins al cap de 60 minuts en un accident a la BP-1417

L'assistència no va arribar fins al cap de 60 minuts en un accident a la BP-1417

Sant Cugat continua patint retards excessius en el servei d'ambulàncies del 061. Així s'ha tornat a posar de manifest aquest dimecres, quan l'assistència ha trigat una hora a respondre a l'avís per atendre un ferit en un accident de trànsit a la carretera BP-1417.

La policia local va rebre aquest dimecres a les 21:17 hores una trucada informant d'un accident amb ferits ocorregut a la carretera BP-1417, al terme municipal de Sant Cugat. La trucada es va derivar immediatament als Mossos d'Esquadra i al 061, el telèfon de les emergències mèdiques de la Generalitat. La policia catalana va advertir que la seva patrulla trigaria una mica i per això es va decidir avisar un VAM, un vehicle medicalitzat.

Els Mossos es van presentar al lloc de l'accident 25 minuts després de l'avís, i en els següents minuts es va reclamar novament l'ambulància en tres ocasions. El vehicle del 061, però, no va arribar fins al cap d'una hora d'haver realitzat el primer avís.

Aquest darrer episodi se suma a la llista de retards que experimenta el servei d'ambulàncies a Sant Cugat. Uns retards que ha denunciat en reiterades ocasions l'alcalde, Lluís Recoder, però que de moment no s'han materialitzat en una major dotació de vehicles ni en la presència d'un VAM propi per a la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.