Els facultatius de l'HGC desconvoquen la vaga indefinida


  • Comparteix:

El col·lectiu mèdic assegura que la direcció accepta ara per escrit algunes demandes

El col·lectiu mèdic assegura que la direcció accepta ara per escrit algunes demandes

L'associació de facultatius de l'Hospital General de Catalunya (HGC) ha desconvocat aquest dijous la vaga indefinida. El col·lectiu mèdic assegura que la direcció accepta ara per escrit algunes de les seves demandes. En canvi, la gerència de l'HGC assegura que l'acord per escrit ja existia abans de la convocatòria de la vaga.

L'assemblea de professionals facultatius de l'HGC ha desconvocat la vaga indefinida per 'no perjudicar els usuaris del centre mèdic' i perquè la direcció accepta ara per escrit algunes demandes laborals. Segons el col·lectiu, el document contemplaria millores econòmiques per als treballadors depenent de la consecució d'objectius.

El president de l'associació de facultatius de l'HGC, Joaquim Rodríguez, afirma que la desconvocatòria de vaga no significa que renunciïn a la resta de reivindicacions.

Joaquim Rodríguez

La desconvocatòria de vaga no significa que es resolgui el conflicte. És un vot de confiança per assolir una solució negociada.


La direcció del centre també ha valorat de forma positiva la desconvocatòria de la vaga. No obstant això, la gerència de l'hospital assegura que l'acord per escrit ja existia abans de l'inici de les protestes. Escoltem el gerent del centre, Joan Sala.

Joan Sala

L'acord per escrit ja exisitia abans de la vaga. El que sí potser hem aconseguit és transmetre que els invitem a creure en el que proposem.


D'altra banda, l'associació de facultatius denuncia que la fixació de serveis mínims que ha marcat la direcció de l'hospital ha desnaturalitzat el sentit de la vaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.