El Casal de la Gent Gran de La Floresta celebra el dinar de Nadal amb el nou president al capdavant


  • Comparteix:

El Casal de Gent Gran de La Floresta ha celebrat el dinar de Nadal amb un ambient molt distès, on ha destacat la l'espectacle de playback realitzat pel Casal de Gent de Gran de Mira-sol. Aquest ha estat, a més, el primer acte oficial del nou president de l'entitat, Claudi Bustamante, recentment escollit per tirar endavant els projectes de futur del casal.

Prop de 60 persones han assistit enguany al dinar de Nadal del Casal de Gent Gran de La Floresta que enguany ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens i del regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

L'acte ha servit per presentar en societat el nou president de l'entitat, Claudi Bustamante, recentment escollit, i ha comptat també amb la col·laboració dels integrants del casal de gent gran de Mira-sol, que han ofert un espectacle de playback. Així ho ha explicat Claudi Bustamante.

Claudi Bustamante

Els socis van soritir meravellats. Ha estat una tarda entranyable, amb un bon dinar i acompanyats per les autoritats. A més, molt ben amenitzats pel rup d'artistes del Casal de Mira-sol.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha destacat la bona organització de l'acte i sobretot la participació del casal de Mira-sol en el dinar del casal florestà. Un fet que diu molt, ha afirmat Recasens, de l'ambient positiu i de germanor que es respira entre els casals.

Joan Recasens

El dinar ha estat molt ben organitzat i la col·laboració amb el casal de Mira-sol és una bona notícia perqué vol dir que hi ha una relació molt positiva entre els diferents casals.


Després d'aquesta festa, que ha culminat amb un obsequi per a tots els assistents, el nou president del Casal de Gent Gran de La Floresta ha manifestat la seva voluntat de comptar amb la col·laboració dels socis de l'entitat per tirar endavant tots els projectes de futur que es vagin plantejant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.