L'escola L'Olivera estarà totalment enllestida passades les festes de Nadal


  • Comparteix:

Pares i mestres del CEIP L'Olivera esperen que durant aquests dies s'acabin d'ultimar tots els detalls pendents

Pares i mestres del CEIP L'Olivera esperen que durant aquests dies s'acabin d'ultimar tots els detalls pendents

Direcció i AMPA de l'escola L'Olivera esperen que, després de les festes de Nadal, ja estiguin totalment enllestides les obres del centre, que actualment només estan pendents d'alguns serrells com els acabats de pintura. D'altra banda, l'associació de pares i mares està també a l'espera del vist-i-plau definitiu per obrir la cuina, un cop l'administració els confirmi quins aliments poden cuinar allà mateix i quins s'han de proveir amb un servei de càtering.

Un cop finalitzat el gruix d'obres per l'ampliació del CEIP L'Olivera, pares i mestres esperen ara que s'acabin definitivament els darrers detalls pendents, com són els acabats de pintura, entre d'altres.

Així ho han manifestat coincidint amb la celebració de la festa de Nadal del centre, que finalment no ha pogut fer-se a la sala d'actes ja que encara s'hi estava treballant. La directora de l'escola, Núria Garcia, s'ha mostrat confiada però que en tornar de vacances ja tindran l'edifici per ells sols, sense la presència d'operaris i tècnics.

Núria Garcia

Totes les famílies ja van poder entrar al nou edifici, no vam poder estrenar la sala d'actes perquè hi estaven treballant, però a partir del gener jo espero que ja estigui tot acabat


En el mateix sentit s'ha expressat la membre de l'AMPA, Sílvia Solanilles, que s'ha mostrat satisfeta perquè finalment s'acabin els treballs.

Sílvia Solanilles

Està gairebé tot enterrat i el que nosaltres sabem és que després de festes hauria d'estar tot acabat. Estem contents perquè al final els terminis s'estan complint


Des de l'AMPA han explicat també que estan a l'espera que els donin el vist-i-plau definitiu per l'obertura de la cuina, ja que a data d'avui encara no els hi ha confirmat quin model podran seguir pel què fa a aliments que cuinin allà mateix i aliments que els hagi de subministrar un servei de càtering.

D'altra banda, des de l'escola esperen també que es puguin recepcionar aviat les obres d'urbanització de l'entorn, ja que això permetrà que puguin utilitzar finalment la porta principal de l'escola, ja que actualment utilitzen una entrada que queda a l'altra banda del vestíbul.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.