Més de 300 persones assisteixen al concert de Nadal en benefici de la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Èxit de participació al concert d'inici de la campanya 'Un nen una joguina' d'aquest divendres, que ha anat a càrrec del Cor del Sant Esperit de Terrassa i el grup local ASSIM. La venda d'entrades ha permès recaptar prop de 1.500 euros que es destinaran a comprar joguines i llibres perquè cap nen ni nena de Sant Cugat no es quedi sense la màgia del dia de Reis.

Més de 300 persones han assistit al concert organitzat per a la campanya 'Un nen una joguina' al Monestir. D'aquesta manera, s'ha donat el tret de sortida a de recollida de regals de Reis per als més petits de Sant Cugat i rodalies.

L'any passat es van assolir l'objectiu de la campanya, que cap nen es quedi sense la màgia dels Reis, gràcies a la recollida de 2000 joguines i 500 llibres. Aquest any i segons ha dit un dels organitzadors de la campanya, Oriol Andrés, esperen tornar-ho aconseguir.

Oriol Andrés

Tots els nens van rebre el seu regal i esperem aquest any tenir el mateix èxit


Per participar amb aquesta campanya solidària, tots els interessats ho poden fer portant regals nous a la Parròquia de Sant Pere Octavià entre les sis i les vuit del vespre de tots els dies feiners. També hi ha la possibilitat de col·laborar amb les botigues de joguines i les llibreries del municipi que participen amb aquesta iniciativa solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.