L'Aula d'Extensió Universitària vol potenciar l'ús del Teatre-Auditori per poder obrir els seus actes a més gent


  • Comparteix:

L'entitat ha programat un total de 16 activitats diferents per als propers 3 mesos

L'entitat ha programat un total de 16 activitats diferents per als propers 3 mesos

Un total de 16 activitats, repartides en 24 sessions, conformen la programació del segon trimestre del curs de l'Aula Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat. Entre els principals reptes de l'entitat per als propers mesos, destaca la voluntat de poder utilitzar més regularment el Teatre Auditori per tal de poder obrir les seves propostes a tantes persones com sigui possible.

La programació d'aquest segon trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran comptarà amb alguns plats forts com la conferència del director de Cosmo Caixa, el físic Jorge Wagensberg, sobre 'la bellesa i allò intangible' o la xerrada de l'arquitecte, pintor i dissenyador, Òscar Tusquets, sobre la remodelació arquitectònica. No hi faltaran tampoc una xerrada de la catedràtica d'ètica de la UAB, la santcugatenca Victòria Camps, o una conferència del nét de Domènech i Muntaner, el també arquitecte, Lluís Domènech i Girbau.

La programació d'aquest segon trimestre arriba marcada però per la voluntat d'incrementar el nombre de socis de l'Aula. En aquest sentit, des de l'entitat celebren la possibilitat d'acollir un centenar de persones més a l'Arxiu Nacional de Catalunya, gràcies a una sala dotada de videoconferència, i han apuntat també el desig de poder utilitzar en algunes ocasions el Teatre-Auditori. Escoltem el president de l'associació, Antoni Monerris.

Antoni Monerris

Volem utilitzar aquesta sala d'una forma més continua que fins ara. Tot i que val molts diners, malgrat que la direcció de l'Auditori fa unes condicions especials per les entitats locals, és una despesa important però creiem que val la pena


La primera mostra d'aquest objectiu arribarà el dia 7 de març, amb una conferència sobre cant coral a càrrec del professor Joan Vives, i que anirà acompanyada d'una actuació de la Corals de les Aules d'Extensió Universitària de Barcelona. Aquest acte, a més, estarà obert a d'altres entitats del municipi.

I és que un altre dels objectius d'aquesta entitat és poder donar a conèixer les seves activitats cada cop a més gent tant de Sant Cugat com de l'entorn i obrir-les, en la mesura del possible, a la societat santcugatenca. Precisament, un dels instruments que ha de contribuir a aquesta difusió serà la pàgina web de l'Aula, que segons el sotspresident de l'entitat, Josep Daniel, entrarà en funcionament aquest mes de gener.

Josep Daniel

Aquest mes de gener, si tot va bé, podrem estar ja a Internet amb la nostra pàgina web, que serà molt complerta i servirà per informar la gent que ja ens coneix però sobretot la que no ens coneix i que pugués estar interessada


Entre les activitats organitzades per aquest col·lectiu, que a data d'avui compta ja amb gairebé 500 socis, destaca també un seminari sobre història del cinema o una sortida per conèixer el poblat d'Olèrdola i els seus vestigis arqueològics. A més, l'Aula està preparant també un viatge a la Xina per aprofundir 'in situ' en el coneixement d'aquest país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.