Els paradistes critiquen l'organització de la Fira de Reis i es queixen per haver-se de traslladar l'últim dia al matí


  • Comparteix:

Els clients valoren molt positivament, en canvi, aquesta iniciativa

Els clients valoren molt positivament, en canvi, aquesta iniciativa

Els paradistes de la Fira de Reis han mostrat el seu malestar pel fet que el mercat setmanal dels dijous els ha obligat a traslladar les paradetes durant el dia 5 al matí i tornar-les a muntar a la plaça d'Octavià a la tarda. Els firaires s'han queixat de la mala organització i del poc volum de vendes, mentre que els clients han valorat molt positivament la iniciativa.

Figuretes de cuir, joguines didàctiques, escultures de plastilina o roba de nens pintada a mà. Aquests són alguns dels productes artesanals que s'han pogut trobar al centenar de paradetes de la Fira de Reis instal·lada a la plaça d'Octavià fins la vigília de Reis.

Els paradistes han hagut de traslladar però les seves carpes al carrer de la Torre el matí de dijous per deixar la plaça lliure per al mercadet setmanal. Això ha provocat un gran malestar entre els firaires, perquè el dia 5 és tradicionalment el de més volum de vendes, i s'han queixat d'una mala organització.

Firaires

És un embolic, entenc que l'altre mercat també vulgui posar-s'hi però per nosaltres és un caos. L'organització és nefasta. Ens haurien d'haver avisat.


Els ciutadans que han passejat per les paradetes, en canvi, han valorat molt positivament la Fira de Reis d'enguany.

Clients

Està molt bé per comprar petits regals. Trobes força varietat per fer regals originals, tipus Amic Invisible.


Els paradistes esperen que de cara a l'any vinent l'organització millori les condicions i busqui alternatives per evitar que el mercat setmanal els continuï perjudicant. D'altra banda, també demanen solucions per facilitar l'aparcament als firaires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.