Creu Roja torna a guanyar el primer premi del concurs de carrosses de la cavalcada de Sant Cugat


  • Comparteix:

Creu Roja ha guanyat per tercer any consecutiu el primer premi del concurs de carrosses de la cavalcada de Sant Cugat. La botiga Sant Cugat Esports i la penya Pericos de Sant Cugat han quedat segon i tercer respectivament. La cavalcada 2006 ha estat una mica més lenta del que és habitual a causa de les condicions meteorològiques, però s'ha desenvolupat sense incidents i ha aconseguit aplegar milers de persones als carrers del centre de la ciutat.

Finalment, Ses Majestats no han pogut arribar aquest any en helicòpter, com és habitual, ja que les condicions meteorològiques ho han impossibilitat. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a peu des de Collserola, sorprenent així als milers de persones que els esperaven al Parc de l'Arborètum.

El rei Melcior ha estat enguany l'encarregat de dirigir unes paraules als santcugatencs, i ho ha fet recordant la importància de la lectura i animant a grans i petits a llegir molts llibres.

Rei Melcior

Sabem que l'any passat va ser l'Any del Llibre i la Lectura i que vau llegir molt. Als Reis Mags ens agrada saber que llegiu molts llibres i us animem a continuar com fins ara


Aquest ha estat el tret de sortida d'una cavalcada carregada de novetats i que, malgrat el fred i l'amenaça de pluja, ha rebut una resposta entusiasta per parts dels santcugatencs, que només han lamentat que aquest any el recorregut s'hagi allargat més de l'habitual.

La valoració també ha estat molt positiva per part de l'organització, tal i com ha expressat Josep Garrell, membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia.

Josep Garrell

Crec que ha sigut fabulosa. L'únic inconvenient és l'ensurt que hem tingut aquest matí amb el temps i que no ens ha deixat enlairar l'helicòpter, però ja teníem un pla B i crec que tothom ha quedat meravellat


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que després d'assegurar als Reis Mags que els santcugatencs han fet molta bondat aquest any, ha recordat que aquesta és una festa molt especial, sobretot en una municipi amb tants nens i nenes com Sant Cugat. L'alcalde ha destacat també la importància de mantenir viva una tradició com aquesta i s'ha felicitat que les cavalcades d'enguany, tant al centre com als districtes, hagin transcorregut sense incidents.

Lluís Recoder

Magnífic, les cavalcades han anat molt bé. No hi ha hagut cap mena de problema, només un problema inicial com la boira que ha impedit que els Reis pugessin arribar en helicòpter. Però hi ha hagut molta gent al carrer


Entre les novetats d'aquest any, destaca el fet que Ses Majestats han recollit les darreres cartes dalt de les seves carrosses, i no en els trons que els habilitaven els darrers anys.

Una altra novetat ha estat el concurs 'Pinta els reis' i que ha permès a 3 infants el municipi, el Guillem Ruiz, el Marc Soler i l'Antoni Lluís, conèixer personalment els Reis Mags i rebre un obsequi directament de les seves mans.

Pel que fa a la 8ena edició del concurs de carrosses, Creu Roja s'ha tornat a endur el primer premi, amb una carrossa ambientada en el conte de la 'Sireneta', mentre que Sant Cugat Esport i la Penya Pericos Sant Cugat han quedat segons i tercers, respectivament.

Al llarg de tot el recorregut de la cavalcada, l'organització ha repartit un total de 3.700 quilos de caramels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.