470 nens han participat en el Racó Cívic, una iniciativa municipal per motivar els bons comportaments dels més petits


  • Comparteix:

El Racó Cívic, una iniciativa engegada per Ajuntament per impulsar comportaments cívics entre els més petits, passarà aquest estiu per diferents casals de la ciutat. Aquest espai ofereix activitats als més joves perquè, mentre aprenen, reforcin els seus valors. 470 infants provinents de 10 centres diferents ja han participat en aquesta iniciativa.

Segons una enquesta feta a 400 nens d'entre 5 i 11 anys, els comportaments incívics que més preocupen són en un 43% la brutícia al bosc i en un 27% les deposicions dels gossos al carrer. La tercera preocupació és el mal ús dels contenidors i després els aparcaments indeguts.

El Racó Cívic es va muntar per primera vegada a la Festa Major d'enguany i durant tres dies el van visitar prop d'un miler de nens i nens d'entre 3 i 12 anys.

El programa se centra en la conscienciació sobre quatre eixos: l'aparcament, l'ús dels contenidors, el manteniment del bosc net i la recollida de les deposicions del gossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.