Els premis 'Ciutat de Sant Cugat' reconeixeran diumenge 5 persones o entitats del municipi


  • Comparteix:

La iniciativa ha recollit 1.500 votacions de santcugatencs

La iniciativa ha recollit 1.500 votacions de santcugatencs

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge l'entrega dels premis 'Ciutat de Sant Cugat'. 5 de les 15 candidatures nominades s'emportaran els guardons que prenen el relleu als 'Santcugatencs de l'any'. Durant la cerimònia, també es farà entrega de la medalla d'or de la ciutat a títol pòstum a la família de Jaume Tubau.

La cerimònia començarà a les sis de la tarda al Teatre-Auditori, que s'omplirà de gom a gom per presenciar l'entrega de guardons. Els santcugatencs han emès un total de 1.500 vots per participar en el procés d'elecció dels guanyadors.

Finalment, les 15 candidatures que opten als premis són: l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran, l'Aula de So, el 'Pessebre' de Pau Casals, la Taula de Persones amb Discapacitats, l'Associació de Veïns del Monestir, Càritas, el Tot Sant Cugat, el Júnior FC, el Club Muntanyenc i la Llar d'Avis de la Parròquia.

Pel que fa a les candidatures personals, l'escalador Erik Johansson, l'historiador Joan B.Culla, la santcugatenca que s'ha distingit per la seva lluita per la supressió de les barreres arquitectòniques, Pepa Llunell, i l'exresponsable del casal de Mira-sol, Eustaquio Martínez, opten al guardó.

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, afirma que els premis volen agrair l'esforç d'aquells santcugatencs que fan coses per a la ciutat.

Jordi Puigneró

Aquest diumenge veurem el resultat final del procés. Volem agrair la feina d'aquella gent de la ciutat que fa coses per Sant Cugat


La cerimònia de lliurament de la primera edició dels premis 'Ciutat de Sant Cugat' també servirà per homenatjar Jaume Tubau. En l'acte, la família del desaparegut tinent d'alcalde rebrà la medalla d'or de la ciutat a títol pòstum, tal com es va acordar per unanimitat en el ple municipal.

L'acte de lliurament inclourà també l'espectacle 'La veu del mar', en el qual intervindran la cantant Nina i l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra. A la cerimònia, també hi participaran el Cor Aulos, el Cor Infantil de Sant Cugat i els compositors Toni Xuclà i Ignasi Roda.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, assegura que els premis volen reforçar la identitat de la ciutat.

Lluís Recoder

Amb aquests premis, volem reforçar la nostra identitat i la identificació de la gent amb la ciutat.


Una pantalla al Cafè Auditori permetrà seguir la cerimònia d'entrega dels premis a les persones que no disposin de localitats, ja que des de fa dies estan exhaurides. Els guanyadors rebran una escultura de l'artista santcugatenc Salvador Juanpere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.