24 persones de Sant Cugat participen als plans d'ocupació 2006


  • Comparteix:

Un total de 24 persones de Sant Cugat participen enguany als Plans d'Ocupació que organitza el Servei d'Ocupació Municipal, finançats pel departament de Treball i Indústria de la Generalitat. Aquest programa va dirigit a persones en situació d'atur i vol facilitar-los la formació i l'experiència adequades per trobar un lloc de treball.

Els 24 treballadors contractats són aturats de llarga durada, persones majors de 45 anys, dones menors de 25 anys i persones amb algun tipus de disminució o malaltia mental, que són alguns dels col·lectius que troben més dificultats per accedir al mercat laboral.

Segons el projecte pel qual se'ls ha contractat, faran tasques com ara el manteniment viari o la neteja de boscos. També faran d'informadors sobre la prevenció del mosquit tigre, realitzaran enquestes i assumiran tasques d'arxiu i documentació de recursos laborals.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, explica que l'objectiu dels plans d'ocupació és donar eines a aquestes persones perquè es puguin reintroduir al mercat laboral.

Toni Ramon

Volem que entrin a la roda del mercat laboral, que puguin tenir currículum amb la feina que faran. Paral·lelament, es treballa la seva reintroducció al mercat laboral.


Les 24 persones contractades rebran formació durant la realització del programa, que té una durada de 6 mesos. Això, juntament amb l'experiència adquirida, els facilitarà la posterior incorporació al mercat laboral amb unes condicions més bones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.