Puigneró diu que no hi ha hagut prou temps per trobar un patrocinador per l'expedició a l'Everest del CMSC


  • Comparteix:

El regidor manté la voluntat de col·laborar perquè l'expedició pugui ser una realitat la primavera de l'any vinent

El regidor manté la voluntat de col·laborar perquè l'expedició pugui ser una realitat la primavera de l'any vinent

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, assegura que l'Ajuntament no ha tingut prou temps per trobar un patrocinador per a l'expedició a l'Everest del Club Muntanyenc prevista per aquesta primavera, però afegeix que esperen poder-lo aconseguir de cara a l'any vinent. Puigneró ha contestat així a les declaracions d'un dels alpinistes, que havia mostrat el seu malestar pel poc suport econòmic de l'equip de govern a l'expedició.

Puigneró ha lamentat que els alpinistes del Club Muntanyenc no puguin fer aquesta primavera el cim de l'Everest per manca de suport econòmic, però ha afegit que espera que l'any vinent l'expedició pugui ser una realitat. El regidor de Relacions Institucionals ha explicat, en resposta al malestar dels muntanyistes, que l'equip de govern ha intentat trobar una empresa que assumeixi el patrocini, però això no ha estat possible en el curt termini de temps disponible.

Jordi Puigneró

L'important era trobar un gran patrocinador. Però em vaig reunir amb ells el 26 de gener i en només tres setmanes no hi ha hagut temps. Ells mateixos han pogut comprovar que no és una tasca senzilla.


Puigneró ha afegit que el compromís de l'equip de govern passa per col·laborar econòmicament amb l'expedició sempre i quan l'aportació municipal sigui complementària del patrocini principal, que hauria de cobrir la major part dels més de 80.000 euros que costaria fer el cim de l'Everest. El regidor de Relacions Institucionals admet que no és fàcil trobar una empresa que vulgui assumir aquest patrocini, però assegura que l'Ajuntament seguirà donant suport als alpinistes amb l'objectiu que l'expedició es pugui fer l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.