Sant Cugat i Montellano avancen cap a un futur agermanament propiciat pel CPA de la nostra ciutat


  • Comparteix:

Les obres de construcció del nou local i la voluntat de culminar un procés d'agermanament amb la ciutat andalusa de Montellano han protagonitzat enguany la celebració del Dia d'Andalusia al Centro Popular Andaluz. Precisament, aquest mateix dilluns una delegació santcugatenca encapçalada per l'alcalde, Lluís Recoder, i el nou president del CPA, Antonio Rodríguez, marxa cap a aquesta població on miraran d'estrènyer encara més els vincles que ja uneixen les dues ciutats.

Les obres del nou local del CPA i la presència de l'alcalde de Montellano, Paco Salazar, han marcat la festivitat del Dia d'Andalusia al CPA, que ha començat amb el parlament del president del centre i el de l'alcalde de Sant Cugat, entre d'altres, seguits de l'habitual degustació de productes propis de la terra.

El president del Centro Popular Andaluz ha fet una valoració molt positiva de la celebració i ha destacat que mai havien comptat amb tanta participació ciutadana per aquesta festivitat.

Antonio Rodríguez

Només veure la cara de satisfacció dels socis i de la gent que ha vingut, ja estem contents. Feia anys que no celebràvem un dia amb tanta gent


A banda de l'alta participació, la jornada ha estat protagonitzada també les obres de construcció del nou local del CPA, que segons ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, estaran totalment acabades per finals d'any, i per la voluntat de culminar un procés d'agermanament amb la població andalusa de Montellano. En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que aquest és un projecte que es pot tirar endavant però que s'ha de fer de forma natural.

Lluís Recoder

Tenim ganes d'estrenyer vincles de fer coses en comú, potser arribarà l'agermanament però ha de ser de forma natural.


Precisament, aquest mateix dilluns, una delegació local marxa cap a Montellano per mirar d'avançar en aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.