Atena analitza el reconeixement dels drets de les dones al projecte d'Estatut amb motiu del Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona l'associació ATENA Dones Sant Cugat ha organitzat, per aquest dimarts, una conferència a càrrec de l'advocada Mercè Clarament sobre el reconeixement formal dels drets de les dones que inclou el projecte d'Estatut. L'acte tindrà lloc a les 8 del vespre a la Casa de Cultura.

La inclusió en el projecte d'Estatut d'Autonomia de Catalunya, que actualment s'està acabant de debatre, d'un apartat que fa referència explícita als drets de les dones com a ciutadanes de Catalunya front als poders públics és l'eix central de la conferència que tindrà lloc aquest dimarts.

Segons la presidenta d'Atena dones Sant Cugat, organitzadora de l'acte, Carme Larraburu, es tracta d'un pas importantíssim i francament innovador de cara a la lluita per la igualtat entre home si dones.

Carmen Larraburu

És un pas importantíssim. Tot és millorable però és un gran pas. Sobretot si tenim en compte que fa uns anys lluitàvem per coses molt bàsiques. Avancem cap a la igualtat.


La conferència, que analitzarà aquesta important novetat legislativa (ja que és la primera vegada que un Estatut fa referència als drets de les dones), començarà a les 8 del vespre a la Casa de Cultura de Sant Cugat i anirà a càrrec de l'advocada i membre de l'Associació de Dones Juristes, Mercè Clarament. Carme Larraburu explica quins són els objectius d'aquest acte.

Carme Larraburu

Els objectius són divulgar temes que són actualitat. Primer t'informen, després és el moment d ela reflexió i finalment és un motiu de trobada. El públic està convidadíssim.


De cara al Dia Mundial de la Dona, que és demà, ATENA dones Sant Cugat té previst participar en la manifestació que tindrà lloc a Barcelona en defensa de la igualtat de sexes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.