Un incendi crema totalment una nau industrial de l'empresa Asfaltex, al poligon de Can Calopa


  • Comparteix:

Un incendi ha cremat, aquest matí, una nau industrial de l'empresa Asfaltex, al polígon de Can Calopa. El foc ha obligat a desplaçar fins a 21 dotacions de Bombers, que a mig matí ja havien pogut controlar totalment l'incendi i el donen per exhaurit. En aquests moments, dues dotacions continuen al lloc dels fets per acabar de remullar l'edifici i garantir que no hi hagi cap més incident.

L’incendi ha començat a quarts de set del matí en aquesta nau industrial de 800 metres quadrats de l’empresa Asfaltex, que es dedica a fabricar material aïllant per la construcció.

Inicialment, el foc ha obligat a desplaçar 21 dotacions de bombers, que ràpidament han tingut totalment encerclat l’edifici. Fonts dels Bombers de la Generalitat han explicat que la nau està totalment aïllada però que degut a l'incendi hi havia perill d'esfondrament del sostre, cosa que dificultava l’accés a l’interior.

Finalment, a mig matí el foc ha quedat totalment controlat i a hores d'ara només queden al lloc dels fets un parell de dotacions que estan acabant de remullar l'edifici i supervisen que no es prdueixin nous incidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.