Treballadors de la residència de gent gran Santa Rosa se sumen a una vaga per millorar les condicions laborals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els treballadors de la residència de gent gran Sant Cugat, que depèn de la Generalitat, participaran a la protesta del 20 de febrer convocada pel sindicat UGT per denunciar les males condicions laborals dels cuidadors. L'objectiu de la protesta és aconseguir un conveni català per millorar la situació laboral i augmentar el sou dels cuidadors en un 33%. El sindicat ha convocat una manifestació a Barcelona que s'acabarà amb una acampada davant la conselleria d'Acció Social.

Els treballadors socials que cuiden els malalts de la residència santcugatenca de Sant Rosa estan contents amb la situació i les condicions del centre local, ja que són molt millors que les de molts altres centres de Catalunya. Tot i això, els cuidadors és queixen del sou que tenen, actualment de 860 euros bruts al mes, que els porta a buscar-se altres feines.

Escoltem la presidenta del comitè d'empresa, Teresa González.

Teresa Gonzàlez

Las condicions a Sant Cugat són bones, ens queixem del sou. Només ens han apujat un 1% respecte l'any passat.


La protesta, convocada per UGT, sortirà des de la plaça Urquinaona i marxarà fins a la conselleria d'Acció Social. Allà, els treballadors faran una acampada de 48 hores.

Paral·lelament, els treballadors que es quedin a la residència de Santa Rosa sortiran durant els quinze minuts que tenen per esmorzar amb una pancarta per demanar millores en el seu sou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.