El Dia de l'Esperança arriba a Sant Cugat aquest diumenge


  • Comparteix:

La dotzena edició del Dia de l'Esperança arriba aquest diumenge a Sant Cugat. La diada, organitzada per l'ONG Intermón-Oxfam, estarà dedicada enguany a Nicaragua. La plaça d'Octavià serà l'escenari d'activitats com una exhibició de malabars i un concert del cantautor nicaragüenc Javier López.

Nicaragua és el país escollit per a la 12a edició del Dia de l'Esperança que se celebrarà arreu de Catalunya. Per afegir-se a la diada, Sant Cugat acollirà durant tot el dia diverses paradetes de comerç just, artesania i llibres a la plaça d'Octavià. A més, també s'hi instal·larà un espai de jocs per a infants. El programa d'activitats inclou un concert del cantautor nicaragüenc Javier López i una exhibició de malabars.

La coordinadora de comunicació d'Intermon-Oxfam, Anna Villarreal, explica per què Nicaragua és el país escollit per al Dia de l'Esperança.

Anna Villarreal

A Nicaragua, Intermon-Oxfam hi ha desenvolupat diversos projectes des de la fundació de l'ONG.


Els actes de la jornada es completaran amb un concert del grup de músics llatino-americans 'Robadors 51', una degustació de menjars típics a càrrec de 'Sabores del Mundo' i la lectura del manifest, que tindrà lloc a la una del migdia i anirà a càrrec de l'actriu Vicky Peña.

La 12a edició del Dia de l'Esperança és la quarta que se celebra a Sant Cugat. La diada d'enguany coincideix amb el 50è aniversari d'Intermón-Oxfam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.