L'IES Leonardo Da Vinci celebra aquest dissabte el 25è aniversari del centre


  • Comparteix:

L'IES espera aplegar 300 persones, entre alumnes i professors que hagin passat pel centre

L'IES espera aplegar 300 persones, entre alumnes i professors que hagin passat pel centre

L'Institut Leonardo Da Vinci celebrà aquest dissabte el seu 25è aniversari amb una trobada d'alumnes i professors. La comissió organitzadora espera aplegar prop de 300 persones a l'acte.

La festa començarà a les sis de la tarda amb la inauguració d'una mostra fotogràfica sobre els 25 anys de l'institut. A dos quarts de set, es projectarà l'audiovisual '25 anys fent punta', que recull la història del Leonardo Da Vinci. En acabar la projecció, la directora del centre, Assumpció Tor, pronunciarà un discurs sobre l'aniversari de l'institut.

Tor ha explicat que han organitzat activitats ludicofestives per aplegar tota la gent relacionada amb el Leonardo Da Vinci.

Assumpció Tor

Hem intentat organitzar activitats ludicofestives per aplegar gent relacionada amb el centre.


La celebració finalitzarà amb un berenar obert a l'alumnat i al professorat que ha passat per l'institut durant el darrer quart de segle. Paral·lelament, es podran comprar dvd's i samarretes commemoratives del 25è aniversari del Leonardo Da Vinci.

Un dels membres de l'organització, Òscar Serrano, ha avançat, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' que esperen aplegar prop de 300 persones i ha remarcat l'alt nombre d'estudiants procedents de Rubí.

Òscar Serrano

Molts alumnes són de Rubí. Esperem aplegar prop de 300 persones.


Aquest divendres, un centenar de professors i exprofessors de l'institut es reuniran en un sopar de celebració del 25è aniversari del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.